Alu vrata

p_0012

s_0012

 

Kupovinom vrata napravićete prvi korak u kreiranju bezbednog i komfornog doma. Na raspolaganju Vam je veliki izbor modela panelnih vrata savremenog dizajna koji može biti prilagođen originalnom stilu Vašeg doma, ali i Vašoj potrebi za sigurnošću.

Aluminijumska vrata povećavaju vrednost i sigurnost prostora u kome živimo. Mogu biti sa i bez termo prekida. Za dodatnu izolaciju preporučujemo izbor alumiijumskog profila sa termičkim prekidom tj. termo mostom, pre svega kada se radi o ugradnji ulaznih vrata za kuću. Ova vrata mogu biti sa panelom (ispunom) od aluminijuma ili PVC-a.

ALU paneli su sastavljeni od aluminijumskog lima vrhunskog kvaliteta i tvrdo presovanog stirodura, koji sa svojim izolacionim svojstvima zamenjuje stiropor debljine 5 cm.

Ulazna vrata za stan i sobna vrata izradjujemo od aluminijumskog profila sa ispunom od medijapana. Površina je glatka i ravna , farba se poliuretanskim bojama . Možete birati boje po RAL karti.

Na raspolaganju su Vam i luksuzna inox panelna vrata modernog dizajna koja poseduju jedinstvene estetske kvalitete.

Vaša vrata možete ukrasiti različitim vrstama stakla, ukrasnim lajsnama i ukrasnim panelima , a radi dodatne zaštite Vašeg doma možete izabrati sigurnosnu bravu ili bravu sa dodatnim zaključavanjem.

Naša ALU vrata izrađena su od aluminijumskog profila renomiranog Grčkog proizvođača ELVIAL i ALUMIL , a obezbedjena su bravama poznatog domaćeg proizvođača STUBLINA i austrijskog proizvođača MACO.

Modele vrata možete pogledati pod stavkom Modeli panelnih vrata.